zondag 19 juni 2011

Cupcakes and Angels

Het kan in het leven verkeren. Zo ben je een provinciaaltje met gewone vrienden en een redelijk normaal leven en zo ga je aan de Twitter. Bij het krijgen van de nieuwe foon werd het voor mij opeens mogelijk om veel meer dan eerst te twitteren.
Dat is leuk kan ik je zeggen!! Doen!
Op Twitter leer je veel mensen kennen. Mensen die verder vaak zonder ze ooit reallife te ontmoeten,  toch vrienden worden.
Ik ben er zeer van onder de indruk dat je op twitter de meest fantastische mensen ontdekt.
Ik heb natuurlijk mijn dierbare vrienden van de Grote Maten beurs te Eindhoven maar daarnaast heb ik enorm veel leuke mensen ontmoet. En belofte maakt schuld. Een van die mensen zal ik eens even vanuit mijn visie op de Blogkaart zetten.
Ik leerde haar kennen door haar site, die vol staat met enorm veel lekkere cupcakes, niet om te eten maar om in bad heerlijk van te genieten. Ik kreeg er ooit een cadeau en sindsdien ben ik "hooked". Sindsdien volg ik haar.
Het heet The Beauty Bakery en zeer aan te bevelen als je echt orgastisch wilt genieten van badderen.
Maar daarnaast ontdekte ik dat Angel ook een redelijk prettig gestoord typetje is (Just like me!). Zo ontdekte ik dat ze samen met Yolande Schijns samen een wekelijkse redelijk hilarische blog schrijft. Yolande is de schrijfster van Opening Night haar eerste debuut roman en naar mijn eigen bescheiden mening een aanrader op schrijversgebied!
In de tweets die ik wissel met Angel komt een ding duidelijk naar voren. Als ik prettig gestoord ben dan heeft zij de overtreffende trap bereikt.
Je kunt je het beste voorbereiden op een tweet van Angel door niet na te denken en gewoon ondergedompeld te worden in de Angelfactor. Direct, opgewekt, ongelofelijk lichamelijk ingesteld, gek op kleding, chainsmoking a pack of cigarettes a day,  een wereldsmooi wijffie en voor mijn gevoel iemand die je moet volgen. A warning for the wise. Angel eet in haar eentje een hele pot sambal leeg. En de tweets die dan volgen zijn dus Poeptweets. Kun je daar niet tegen, jammer dan..want ook die zijn hilarisch.
Angel just for you girl.  Yolande ...belofte maakt schuld.
(alle hierboven staande informatie is, op de links naar andere sites na, een persoonlijk, en niet door andere informatie te onderbouwen eigen mening. Mocht je hier iets van vinden, dan mag dat!)
2 opmerkingen:

 1. You did it. En wat is het een geweldig leuk en ook goed stukje geworden over mijn vriendin Angel. De 'Angelfactor'... ja, hè?!
  Je hebt geen woord te veel of te weing gezegd.

  Thanks.

  Yolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Geerthe,

  Aaaaah! Zit hier helemaal te blozen. Zo lief! Prettig gestoord, just like me.

  Many many thx.
  xx Angel

  BeantwoordenVerwijderen