woensdag 2 februari 2011

Paars!

Ik heb jarenlang veel zwart gedragen, aan de ene kant omdat het gewoon lekker afkleed en ook om het zo handig te combineren valt met andere zwarte kleding. Ideaal voor een ma van 4 kids.
Maar sinds een tijdje ben ik gek op paars. En dan dat diepe paars.
Ik merk dat die kleur me goed staat vanwege alle complimentjes die ik krijg. Da's altijd fijn, toch?
Staande voor mijn kledingkast ben ik maar eens aan de slag gegaan met paarse combi's te maken. 


Een paarse ruitenrok die te groot is, een paars shirt dat wel nog ergens onder gedragen kan worden maar eigenlijk niet meer zo. Een paars jasje , een paars vest, twee paarse truien, twee paarse sjaals. In combinatie met zwart (wat ik ook veel heb) zelfs sjiek te noemen. In de combi met rose, heerlijk opvallend, en in de combi met combi met wit, alvast de lente binnengehaald.  Strak spijkerrokje met paarse legging, paars shirt en zwarte laarzen ook heel leuk. Maar mijn favoriet....een heupspijkerbroek met een gestreept paars / wit overhemd, met sjaal en grote riem. Een wijdespijkerbroek broek met lange trui, lekker stoer. Het paarse jasje in de combi met een zijden jurk in multicolor. Of met de roze wikkeljurk. Heb zelfs een winterjas met paars erin. Ik ga dit jaar voor paars, paars als mijn nieuwe zwart. Dan wordt het ook weer eens tijd om een paars setje oogschaduwtjes te kopen. Vroeger wel gehad, minstens in de vorige eeuw nog, dus weggedaan. 

Dus nu ik achteruit leun en mijn paarse collectie eens bekijk, weet ik ook wat ik nog voor het voorjaar erbij wil hebben. Een paar paarse schoenen, paarse leggings (of multicollour met paars) printshirtjes met paars, en bovenal....een paarse handtas. Ik ben namelijk een echte tassengek.  Ik kan me dan ook verheugen dat er op onze beurs weer iemand staat met tassen. Ik ga er gegarandeerd een (of meerdere scoren). Verder zie ik het ook wel zitten dat ik op beurs veel ga aanschaffen. Ben bang dat mijn pinpas op de Grote Maten beurs van 27 en 28 Maart enorm overbelast gaat worden.
 Nu al happy met het vooruitzicht.

Een geweldige jurk gezien bij Mexx. Kan alleen geen afbeelding erin zetten. Moet nog veel leren over bloggen. pff

Kom jij dan ook naar de beurs, dan zul je me waarschijnlijk herkennen aan paarse kleding.
Zoniet dan hier een foto, die gemaakt is door StudioX-posure van Ad. 

1 opmerking:

 1. Goedemorgen Geerthe,

  Wat gezellig om weer een stukje op je blog te lezen...
  Heerlijk om zo af en toe een ommezwaai te maken, met je kleurtjes die je draagt. Het wordt deze zomer heel kleurrijk, dus ik denk dat je heel goed in paarse dingetjes zult slagen!!
  Fijne zondag en liefs uit Tilburg!
  Doei, doei!!

  BeantwoordenVerwijderen